assinatura vpj 2 has revived the true flavor of free-range pork by leveraging the versatility of the century-old Duroc breed, selecting heavy animals that are fed natural grains.

The Duroc breed, of American origin, has the genetic ability to deposit intramuscular fat (marbling) in the meat, which is why the cuts from this line are marbled and produced artisanally for barbecues, roasts, hamburgers, and special sausages, offering much more flavor, tenderness, and juiciness.

With a vertically integrated production process, assinatura vpj 2controls the entire supply chain under the concept ‘from farm to table, making it a pioneer in the marbled pork market, catering to the most discerning chefs, grill masters, and consumers.

duroc suino 1
infographic-duroc
infographic-duroc-txt

SPECIAL RECIPES

pork line-up

Duroc Pork Linhas
634
Duroc Pork | Duroc Pork Reserva

634

Assado de Tira Duroc

Armazenagem

Congelado

Validade

365 Dias

Peso da embalagem

0,92kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.4 Unidades

Peso Líquido

Aprox.3,49kg

Indicação

Autosserviço
633 e1708087143644
Duroc Pork | Duroc Pork Reserva

633

Picanha Duroc

Armazenagem

Congelado

Validade

365 Dias

Peso da embalagem

0,93kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.4 Unidades

Peso Líquido

Aprox.3,71kg

Indicação

Autosserviço
632
Duroc Pork | Duroc Pork Reserva

632

Short Rib

Armazenagem

Congelado

Validade

365 Dias

Peso da embalagem

1,04kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.4 Unidades

Peso Líquido

Aprox.4,16kg

Indicação

Autosserviço
Carregando...