assinatura vpj 2 has revived the true flavor of free-range pork by leveraging the versatility of the century-old Duroc breed, selecting heavy animals that are fed natural grains.

The Duroc breed, of American origin, has the genetic ability to deposit intramuscular fat (marbling) in the meat, which is why the cuts from this line are marbled and produced artisanally for barbecues, roasts, hamburgers, and special sausages, offering much more flavor, tenderness, and juiciness.

With a vertically integrated production process, assinatura vpj 2controls the entire supply chain under the concept ‘from farm to table, making it a pioneer in the marbled pork market, catering to the most discerning chefs, grill masters, and consumers.

duroc suino 1
infografico duroc
descri-infografico-duroc

SPECIAL RECIPES

pork line-up

Duroc Pork Linhas
1237 e1708113245178
Duroc Pork Gordura

1237

Banha Duroc CX P

Armazenagem

Resfriado

Validade

180 Dias

Peso da embalagem

0,45kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.6 Unidades

Peso Líquido

Aprox.2,7kg

Indicação

Autosserviço, Food Service
688
Duroc Pork | Duroc Pork Gordura

688

Pele

Armazenagem

Congelado

Validade

365 Dias

Peso da embalagem

12,96kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.1 Unidades

Peso Líquido

Aprox.1,5kg

Indicação

Food Service
1088
Duroc Pork | Duroc Pork Gordura

1088

Toucinho com Pele

Armazenagem

Congelado

Validade

180 Dias

Peso da embalagem

10,34kg

Un. de Faturamento

Kg

Caixa

Aprox.1 Unidades

Peso Líquido

Aprox.15kg

Indicação

Food Service
Carregando...